Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !




Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο εύκολο είναι να γλιτώσετε χρήματα από το νυφικό χτένισμα έχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;
Παρακάτω δίνονται 5 έξυπνοι τρόποι για να κερδίσετε το τέλειο χτένισμα με τα μισά χρήματα:




  1. Κλείστε ραντεβού σε κομμωτήριο μια-δυο βδομάδες πριν (για να πετύχετε τη σωστή ημερομηνία) χωρίς να πείτε ότι πρόκειται για νυφικό χτένισμα,διαλέξτε μέσα από φωτογραφίες το χτένισμα της αρεσκείας σας και ζητήστε να σας το φτιάξουν. Στολίστε στο σπίτι με καρφιτσάκια ή με κουάφ (που θα έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας!)...
  2. Ύπαρχουν πολλοί σπουδαστές και τελειόφοιτοι κομμωτικών σχολών που ακόμα δεν έχουν αποκτήσει την ανάλογη φήμη αλλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από το ταλέντο και την όρεξη ένος γνωστού επαγγελματία κομμωτή ή κομμώτριας.Σαφέστατα τα χρήματα που ζητούν είναι πολύ λιγότερα,έρχονται στο χώρο σας και μπορείτε να κάνετε πρόβες πριν καταλήξετε στο νυφικό χτένισμα της αρεσκείας σας.
  3. Βρείτε κάποιον/α που είναι και κομμωτής/τρια και μακιγιέρ και χτυπήστε τιμή ''πακέτο''!
  4. Κάντε έρευνα για πακέτα προσφορών σε κομμωτήρια (Κάντε κλικ εδώ).Προσφέρουν αρκετές υπηρεσίες μαζί όπως μακιγιάζ,χτένισμα,μανικιούρ - πεντικιούρ καθώς κάνουν και κάποια δώρα όπως το μακιγιάζ της κουμπάρας,αποτρίχωση, spa μαλλιών,περιποίηση προσώπου κ.λ.π σε πολύ συμφέρουσες τιμές.
  5. Κάντε απλά αλλά αξιοζήλευτα χτενίσματα μόνες σας στο σπίτι.
  α)χωρίστε τα μαλλιά σε μεγάλες τούφες  και κάντε μπούκλες με ένα χοντρό ψαλίδι μαλλιών.Μαζέψτε τα μαλλιά σε μια άκρη του λαιμού σας και αρχίστε να πλέκετε τις άκρες σε απλή πλεξούδα ή ψαροκόκκαλο,δέστε τα μαλλιά με λαστιχάκι στο χρώμα των μαλλιών σας (ή και με κλωστή ή κορδελάκι ανάλογο χρώμα με το νυφικό) και περάστε με σπρέυ λάμψης και λίγη λακ.Στολίστε με διακοσμητικά μαλλιων της αρεσκείας σας!
 β)Με το ψαλίδι για μπούκλες  δημιουργήστε κυματισμούς στα μαλλιά,χωρίστε τα μισά μαλλιά πάνω και κάτω και στερεώστε το επάνω τμήμα με τσιμπιδάκια και φουρκέτες στο χρώμα των μαλλιών.Τελειώστε με λακ και σπρέυ λάμψης και στολίστε.
 

  γ)Κρεπάρετε στο κέντρο του κεφαλιού και χωρίστε τα μαλλιά σε 3 τούφες που θα τις τυλίξετε με ψαλίδι για μπούκλες,στερεώστε τα μαλλιά με τσιμπιδάκια στο πλάι σαν χαμηλή πλάγια αλογοουρά και αραιώστε με τα δάχτυλα τις μπούκλες,ψεκάστε με σπρέυ λάμψης και λακ και στολίστε με ένα μεγάλο άνθος,μεταξωτό ή και φυσικό(προτιμήστε λίλιουμ ή ορχιδέα)!
δ) Για καρέ μαλλιά τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα γιατί έχουν τύπο και στυλ χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα!Αν έχετε καρέ μαλλιά δημιουργήστε το look που σας ταιριάζει καλύτερα.
  





 ε) Για κοντά μαλλιά δείτε τι μπορείτε να κάνετε παρακάτω:








 

1 σχόλιο: