Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

 

 

Προσκλήσεις με εκτύπωση

 

Τα πράγματα που θα χρειαστείτε

  • Υπολογιστή
  • Εκτυπωτή
  • Πρόσκληση - χαρτί
  • Επιπλέον μελάνι εκτυπωτή 

Οδηγίες






    • Επιλέξτε το σχεδιασμό  που θέλετε να συμπεριλάβετε στο προσκλητήριο του γάμου σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τις εικόνες στο Web που μπορεί να αντιγραφούν σε χαρτί από τον υπολογιστή σας χωρίς χρέωση, ή να ρίξετε μια ματιά σε προηγούμενες προσκλήσεις γάμου που έχετε λάβει για την έμπνευση του σχεδιασμού. Επιλέξτε τα σχέδια που είναι ελκυστικά και θα κάνουν την πρόσκλησή σας να ξεχωρίζει, αλλά να μην είναι τόσο περίτεχνα ή μεγάλα ώστε να καλύπτει τη διατύπωση πρόσκλησης.
       
    • Επισκεφτείτε το τοπικό κατάστημα τεχνών ή χαρτικών για εκτυπώσιμες προσκλήσεις.  Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα σχέδια που ψάχνετε, μπορείτε να αναζητήσετε σε δικτυακούς τόπους σε απευθείας σύνδεση για το χαρτί της πρόσκλησης. 
       
    • Δημιουργήστε την πρόσκληση στο Microsoft Word. Οι περισσότεροι υπολογιστές έχουν αυτό το πρόγραμμα, και είναι εύκολο να διαμορφώσετε την πρόσκληση και το γράμμα χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο επεξεργασίας κειμένου. Ανοίξτε ένα νέο έγγραφο στο Word, στη συνέχεια, πηγαίνετε στο μενού "Αρχείο" και επιλέξτε "Διαμόρφωση σελίδας". Αποφασίστε εάν θέλετε οι προσκλήσεις να είναι "Τοπίο" ή "Πορτραίτο" στυλ -όροι της Microsoft Word  για οριζόντια και κάθετα. Πηγαίνετε στο μενού "Μέγεθος χαρτιού"  για να επιλέξετε το μέγεθος του χαρτιού της πρόσκλησης  πριν από την προσθήκη της έκφρασης.
       
    • Κάντε "ευθυγράμμιση" στη σελίδα και επιλέξτε τη γραμματοσειρά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Πληκτρολογήστε τις λέξεις της πρόσκλησης, και μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε την πλήρη διεύθυνση της θέσης του γάμου, μαζί με την πλήρη ημερομηνία της τελετής. Αποθηκεύστε το έγγραφο συχνά έτσι ώστε όταν εργάζεστε να μη χαθούν.
       
    • Εκτυπώστε μια πρόσκληση για να δείτε πώς θα είναι οι υπόλοιπες.Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές (δηλαδή, αλλαγή της γραμματοσειράς, αλλάζοντας τη θέση των λέξεων) πριν από την εκτύπωση των υπολοίπων Προσθέστε ιδιαίτερες πινελιές για τις προσκλήσεις, όπως σατέν φιόγκους, ή δαντέλα με ένα πιστόλι κόλλας-σιλικόνης, αφού θα έχουν εκτυπωθεί για περισσότερη πρωτοτυπία. 

       2.

      Χειρόγραφες προσκλήσεις

       

      • Τίποτα δεν είναι πιο απλό από ό, τι ένα χειρόγραφο σημείωμα που προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα γάμο.Οι χειρόγραφες προσκλήσεις απαιτούν σημαντικό χρόνο και ενέργεια, έτσι ώστε να μην μπορεί να είναι πρακτικό για ένα μεγάλο γάμο. Για ένα μικρό γάμο, ωστόσο, χειρόγραφες προσκλήσεις μπορούν να δημιουργηθούν σε μια μέρα, ειδικά αν οι φίλες και οι φίλοι βοηθήσουν! Η νύφη και ο γαμπρός θα πρέπει να έχουν αποφασίσει σχετικά με τη διατύπωση για την πρόσκληση και να βεβαιωθούν ότι ο καθένας που γράφει χρησιμοποιεί το ίδιο κείμενο.

homemade wedding invitations     

simple wedding invitation designs        

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΤΕΧΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ:  
 
     







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου