Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΝΥΦΙΚΑ ΚΟΥΑΦ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΥΛΙΚΑ! (1)

Αυτή την υπέροχη ιδέα την δανείστηκα για σας από το blog: blog.makezine.com

Οι αναφορές στη τοποθέτηση φρέσκων λουλουδιών αφορούν δικές μου γνώσεις και πειραματισμούς.

Θα σας μεταφέρω παρακάτω τις οδηγίες για το πως θα φτιάχνετε μόνες σας υπέροχα κοκκαλάκια και κουάφ με πολύ φτηνά υλικά!



headdress_group.jpg




headdress_panorama.jpg


Εδώ βλέπουμε διάφορους τύπους από κοκκαλάκια,εσείς απλά εφαρμόστε τις οδηγίες και αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει..!!!!Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα και τα υλικά που ταιριάζουν καλύτερα με το νυφικό σας.


bridal_headdress_01.jpg

Υλικά:

 Χαρτόνι 
Κομμάτια από μπροκάρ ύφασμα 
Τούλι
 Φτερά 
Λουλούδια μεταξωτά ή και ΑΛΗΘΙΝΑ(για πιο φρέσκο αποτέλεσμα)
 ΠεταλούδεςΣιλικόνη με πιστόλι σιλικόνης (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ!)Ταινίες και άδειες απλές στέκες , κλιπς μαλλιών,χτενάκια και γενικά βάση της επιλογής σας

bridal_headdress_02.jpg
bridal_headdress_04.jpg
Βήμα 1: Κόψτε ένα κομμάτι από χαρτόνι σε σχήμα δάκρυ, περίπου 4 εκατοστά μακρύ. Βεβαιωθείτε ότι το υλικό βάσης(εδώ βλέπετε ένα κλιπ μαλλιών άδειο) θα ταιριάζει στο πίσω μέρος.
bridal_headdress_05.jpg
Βήμα 2: Κόψτε ένα κομμάτι από μπροκάρ στο ίδιο σχήμα, αλλά να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το χαρτόνι. Κάντε το αρκετά μεγάλο για να καλύψει εύκολα τις πλευρές όταν τυλιγμένο πάνω από το δάκρυ.
bridal_headdress_06.jpg
Βήμα 3: Καλύψτε το δάκρυ με το μπροκάρ με σιλικόνη, ή οποιοδήποτε άλλο ύφασμα προτιμάτε.
bridal_headdress_07.jpg
 Βήμα 4: Κόψτε τα φτερά σας σε νέα μήκη, ή ακόμη και νέα σχήματα. Πάρτε τα πιο αφράτα φτερά για να δημιουργήσετε ένα μικρό ανεμιστήρα.
 bridal_headdress_08.jpg
bridal_headdress_10.jpg

bridal_headdress_12.jpg
Βήμα 5: Βάλτε ελάχιστη σιλικόνη στα φτερά και κολλήστε επάνω στο μπροκάρ σε στρώματα. Ξεκινήστε το πρώτο στρώμα που βρίσκεται πλησιέστερα προς την στρογγυλεμένη άκρη, και νέα στρώματα επικαλύπτονται προς το σημείο. Πρόσθεσα τα 2 στρώματα των πιο σκληρών φτερών, στη συνέχεια, δύο αφράτα ροζ φτερά στο σημείο. Μετά βάλτε τρία σκούρα και δραματικά κομμάτια για να προσθέσετε εφέ.
bridal_headdress_11.jpg
Βήμα 6: Μόλις τα φτερά έχουν αρχίσει και στεγνώνουν, γυρίστε την κάτω πλευρά και τοποθετήστε το κλιπ με μια αρκετή ποσότητα σιλικόνης-κόλλας.

EXTRA TIP:
Χρησιμοποιήστε φρέσκα λουλούδια στις δημιουργίες σας που είναι σχεδόν ίδια με αυτά της ανθοδέσμης αλλά για να διατηρηθούν θα πρέπει να έχουν φτιαχτεί μια μέρα πριν το νωρίτερο,να ψεκαστούν με λακ μαλλιών και να διατηρηθεί στο ψυγείο μακριά από τα τοιχώματα του ψυγείου για να μην μαυρίσουν τα άνθη.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου