Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ

                    

 Πριν ξεκινήσουμε ,  είναι καλό να υπολογίσουμε πόσα θα ξοδέψουμε σε ένα γενικό σύνολο. Θα πρέπει σίγουρα να υπολογίσουμε το κόστος για τις  βέρες αν δεν έχουμε ήδη,τα έξοδα για το δώρο του κουμπάρου ή της κουμπάρας (Κάντε κλικ εδώ) καθώς και ποιά έξοδα θα μπορούσε να αναλάβει απ'αυτά που ανήκουν στις υποχρεώσεις του...*(ανάλυση υποχρεώσεων κουμπάρου θα δωθεί παρακάτω)




 

                          ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ

 Οι πιο συνηθισμένες ημερομηνίες γάμων είναι μεταξύ του διαστήματος Μαϊου-Οκτωβρίου. Η καλύτερη επιλογή για μεγαλύτερη άνεση στην επιλογή χώρου και εκκλησίας καθώς και φθηνότερων ενοικίων για αίθουσες δεξίωσης,είναι οι ημερομηνίες εκτός του παραπάνω διαστήματος.
Επίσης μια πολύ καλή και οικονομική λύση είναι να κάνουμε το γάμο και το τραπέζι εκτός Σαββάτου διότι όπως γνωρίζουμε,το κόστος των ενοικίων των χώρων και φαγητού-ποτού ανεβαίνει κατά πολύ..
Μια έξυπνη επιλογή είναι να οργανώσουμε τη γαμήλια τελετή καθώς και τη γαμήλια δεξίωση Παρασκευή ή Κυριακή, απόγευμα ή βράδυ,κάνοντας ένα γαμήλιο πάρτυ-δεξίωση που θα περιλαμβάνει μπουφέ φαγητού-ποτού.




                       ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ   

Επίσης απαραίτητη διαδικασία είναι η συγκέντρωση των δικαιολογητικών που πρέπει να καταβληθούν για την έκδοση της άδειας γάμου και στη συνέχεια η αναγγελία του γάμου σε εφημερίδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου