Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΦΤΙΑΞΤΕ ΝΥΦΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ !

  Μια νυφική ​​ανθοδέσμη σε σχήμα καταρράκτη είναι μια ιδιαίτερα κομψή και εντυπωσιακή επιλογή, ακόμη και οι νύφες με έλαχιστη εμπειρία χειροτεχνίας,μπορoύν να δημιουργήσουν μια απλή ανθοδέσμη.





 Βήματα

  

  1    Αγοράστε ένα ''μικρόφωνο'' moss (είδη διακόσμησης,είδη ανθοπωλείου) με λοξή λαβή. 

Βουτήξτε το σε ένα κουβά με νερό που περιέχει διαλυμένο ένα φακελάκι τροφή για λουλούδια (ανθοπωλεία). Χρησιμοποιώντας επαγγελματικής ποιότητας τροφή λουλουδιών παρατείνετε τη ζωή και τη φρεσκάδα των λουλουδιών στη νυφική ​​ανθοδέσμη σας.
    
3
    
Τοποθετήστε το ''μικρόφωνο'' moss σε ένα βαρύ βάζο ή σε ένα βάζο με σταθερή βάση. Ένα μπουκέτο τελικά μπορεί να γίνει τόσο βαρύ,που να κάνει ένα ελαφρύ βάζο να ανατραπεί. Χρησιμοποιήστε πέτρες, μάρμαρα, ή κέρματα για να βαρύνουν  το βάζο.
    
4
   
Γεμίστε το εξωτερικό άκρο της ανθοδέσμης με πρασινάδες. Χρησιμοποιήστε δύο μικρότερα στελέχη από τις πρασινάδες για να σχηματίσει το άνω άκρο του τριγώνου κατά μήκος της κορυφής του μπουκέτου.Το μακρύτερο στέλεχος των πρασινάδων πρέπει  να ''τραβάει"" προς τα κάτω (σαν δάκρυ), που αποτελεί το χαμηλότερο σημείο του τριγώνου.
        
Τα κεφάλια των λουλουδιών θα επεκταθούν πέρα ​​από τις πρασινάδες κατά περίπου μισό κεφάλι, έτσι θα πρέπει να καθοριστεί το μήκος των πρασινάδων σας με βάση το πόσο μεγάλη θέλετε να είναι η ανθοδέσμη.
    
5
    
Συνεχίστε την συμπλήρωση των πρασινάδων. Μην συμπληρώσετε σε κάθε κενό σημείο. Αν το κάνετε, θα βγαίνει πρασινάδα ανάμεσα στα λουλούδια σας. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιείστε ακριβώς αρκετό πράσινο για να συνδέσετε και να επεκτείνουν τη βασική εικόνα της ανθοδέσμης.
        
Μην κάνετε τις πρασινάδες επίπεδες,θα πρέπει να σχηματίζουν ένα μικρό θόλο όταν παρατηρούνται από την πλευρά τους.
    
6
    
Τοποθετήστε λουλούδια  στο κέντρο του μπουκέτου. Τα λουλούδια εστίασης θα πρέπει να είναι τα μεγαλύτερα λουλούδια και θα πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα που χρησιμοποιείται κυρίως στο θέμα του γάμου σας. Θα πρέπει να 'έρχονται'' προς τα έξω, όταν παρατηρούνται από μπροστά.
    
7
    
Ενίσχυστε το περίγραμμα της ανθοδέσμη σας,χρησιμοποιώντας περισσότερα από τα βασικά λουλούδια της διακόσμησης σας, τα οποία είναι αυτά που ταιριάζουν με τα κεντρικά λουλούδια σας. Τοποθετήστε τα λουλούδια κατά μήκος της εξωτερικής άκρης της ανθοδέσμης, που τους επιτρέπει να επεκτείνονται λίγο πιο έξω από τις άκρες των πρασινάδων σας.
        
Θα πρέπει να κόψετε τους βλαστούς των λουλουδιών με βάση τη θέση τους στην ανθοδέσμη.Τα λουλούδια που κατεβαίνουν προς τα κάτω στην ανθοδέσμη πρέπει να έχουν μακρύτερα στελέχη από τα λουλούδια που βρίσκονται στην κορυφή της ανθοδέσμης.
    
8
    
Συμπληρώστε το υπόλοιπο της ανθοδέσμης με τα βασικά λουλούδια. Τοποθετήστε τα λουλούδια έτσι ώστε να μην ''κοιτάζουν" όλα προς τα εμπρός. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να έχετε τα κεφάλια των λουλουδιών στραμμένα προς τα έξω και να ''κοιτάζουν" σε κάθε γωνία.
       Τα μπροστινά
λουλούδια θα πρέπει να κοιτάζουν κατ 'ευθείαν έξω, όταν την κοιτάτε.
        
Ο επόμενος κύκλος των λουλουδιών από το κέντρο θα πρέπει να γέρνει μακριά από το κέντρο.
        
Τον τελικό κύκλο των λουλουδιών, κατά μήκος της ανθοδέσμης, πρέπει να είναι στραμμένα ευθεία προς τα έξω προς όλες τις πλευρές.
    
9
    
Προσθέστε μια οπτική λεπτομέρεια με ένα δευτερεύον λουλούδι. Ένα δευτερεύον λουλούδι μπορεί να είναι ένα εντελώς διαφορετικό λουλούδι, ή μπορεί να είναι το ίδιο λουλούδι σε διαφορετικό χρώμα ή μέγεθος. Συμπληρώστε μ'αυτά τα κενά μεταξύ των αρχικών λουλουδιών. Οι μίσχοι πρέπει να είναι μικρότεροι από τους μίσχους των βασικών λουλούδιων.
    
10
   Συμπληρώστε κατά βούληση
. Γεμίστε με λουλούδια και μικρούς βλαστούς που είναι χρήσιμοι για την κάλυψη τυχόν κενών σημείων ή όπου υπάρχει εκτεθειμένο υλικό.
    
11
    
Τυλίξτε την ανθοδέσμη με κορδέλα για να κρύψετε τη λαβή της ανθοδέσμης. Χρησιμοποιήστε μια σατέν κορδέλα ή ένα κατασκευασμένο από γυαλιστερό παρόμοιο υλικό για να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση.
    
12
    
Κρατήστε ανθοδέσμη σας δροσερή και υγρή. Αποθηκεύστε τη στο ψυγείο ή παρόμοιο δροσερό μέρος μέχρι την τελετή.
        
Εάν το "μικρόφωνό" σας έχει ένα φυτίλι, βάλτε τα λουλούδια σε ένα βάζο γεμάτο μέχρι τη μέση με νερό.
        
Εάν το "μικρόφωνό" σας δεν διαθέτει φυτίλι, ψεκάστε τα λουλούδια και τον αφρό(το moss) με ένα μπουκάλι νερό.


Δείτε σχετικά video:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου