Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΦΤΙΑΞΤΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΝΥΦΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΜΕ ΚΡΙΝΑ (CALLA LILLIES)

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΜΕ ΚΡΙΝΑ (Calla Lillies) ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ.




1. Βάζουμε 12 Calla Lillies σε βάζο και θα ξεκινήσουμε το μπουκέτο μας με 2 για το κέντρο. Καθώς προχωράμε, θα χρησιμοποιήσουμε floral tape (ταινία ανθοδετικής που τη βρίσκουμε σε ανθοπωλεία και σε είδη διακοσμητικής), τυλίγουμε με floral tape και τα 2 ή 3 λουλούδια μαζί, έτσι ώστε να παραμείνουν στη θέση τους.
 
2. Μόλις έχετε τα 2 πρώτα σας Calla Lillies στο κέντρο δεμένα μαζί, ξεκινάτε την προσθήκη με ακόμα 2 ή 3 Calla Lillies,γύρω-γύρω από τα 2 πρώτα λουλούδια.  Μερικές φορές, όταν προσπαθείτε να βάλετε πάρα πολλά λουλούδια αυτά αρχίζουν να γλιστρούν μετά από λίγο, έτσι το καλό δέσιμό τους με το floral tape είναι σημαντικό.
 
3. Όπως μπορείτε να δείτε προσθέτονται λίγα Calla Lillies δεξιά γύρω από τα 2 πρώτα του κέντρου. Κάθε φορά για να προσθέσετε 2 ή 3 Calla Lillies περισσότερα, χρησιμοποιήστε λίγο περισσότερο ταινία για να κρατηθούν όλα στη θέση τους. Θυμηθείτε να είναι τεντωμένη η ταινία σας και απλά να τυλίγετε γύρω από την ίδια περιοχή τα στελέχη κάθε φορά.
 
4. Κρατήστε την προσθήκη των Calla Lillies σε κυκλική μορφή. Μπορούν να χρησιμοποιήθουν πολλά ή όσο το δυνατόν λιγότερα Calla Lillies, όπως σας αρέσει, εδώ έχουν επιλεχτεί 12.
 
5.Τα Calla Lillies δεν χρειάζονται πραγματικά κανένα φύλλωμα ή πρασινάδα επειδή είναι τόσο όμορφα. Αλλά μερικές φορές πρέπει να προσθέσετε κάποιο άλλο χρώμα για να ταιριάζει με το φόρεμα των παράνυμφων ή για να ταιριάζει το χρώμα με το θέμα του γάμου σας . Έχει επιλέχτει πράσινος κισσός. Βάζουμε λίγο κισσό κάτω και γύρω από τα Calla Lillies και δένουμε κάτω πάρα πολύ καλά. Έτσι, θα υπάρξουν 4 κομμάτια του κισσού γύρω από το μπουκέτο. Στη συνέχεια, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να καλύψουμε το floral tape που κρατά τα πάντα μαζί με κάποια όμορφη κορδέλα.
 
6. Έχει επιλέχτει σε απαλό ροζ σατέν κορδέλα. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα. Τυλίξτε γύρω από όπου έχετε ταινία. Αυτή η διακοσμητική κορδέλα δίνει μια ωραία μαλακή αίσθηση στα χέρια της νύφης στο κράτημα. Μόλις τυλιχτεί η κορδέλα γύρω-γύρω, θα χρησιμοποιήσουμε  πινέζες με πέρλα για να κρατήσει την κορδέλα στη θέση της και να προσθέσει και μια μικρή επιπλέον διακοσμητική λεπτομέρεια για την ανθοδέσμη.
 
7. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τρυπήσει το στέλεχος του άνθους, γιατί αν δεν το κάνετε, η καρφίτσα μπορεί να τσιμπήσει τα χέρια σας όταν κρατάτε το μπουκέτο.

  8. Έτσι, εδώ έχετε μια ολοκληρωμένη όμορφη νυφική ​​ανθοδέσμη.

Δείτε μια άλλη διάταξη ανθοδέσμης με τα ίδια άνθη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου