Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΕΣ

Για κοκκινομάλλες με ανοιχτόχρωμο δέρμα,τα χρώματα του μακιγιάζ θα πρέπει να είναι φυσικά. Αν έχετε κόκκινα μαλλιά, ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές μακιγιάζ για να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας!
Χρησιμοποιήστε ένα foundation με
κίτρινη βάση και αποφύγετε ένα με κόκκινη ή ροζ βάση. Θα κάνει την επιδερμίδα σας να φανεί κατακόκκινη και θα έρθει σε σύγκρουση με το χρώμα των μαλλιών σας.

Το ουδέτερο μακιγιάζ ματιών δεν πρέπει να είναι βαρετό. Διαλέξτε σκιά ματιών σε αποχρώσεις του μπεζ, καμηλό, το μελί, το χρυσό και nude. Εφαρμόστε μια ελαφριά στρώση eyeliner καφέ και μουτζουρώστε το αν είναι βραδυνός ο γάμος. Περάστε ένα μαύρο-καφέ μολύβι και μάσκαρα που ενισχύουν το δέρμα και το χρώμα των μαλλιών σας.Οι κοκκινομάλλες πρέπει να επιλέγουν ένα καφέ ή μωβ τονισμένο μακιγιάζ στα μάτια με καφέ μάσκαρα ή eyeliner (ή άλλα μαλακά χρώματα, όπως το δαμάσκηνο). Το eyeliner θα πρέπει επίσης να είναι ένα μολύβι ή μια σκόνη (που εφαρμόζεται με μια βούρτσα eyeliner) για ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα. Για γυναίκες με κόκκινα μαλλιά προτείνονται ζεστά ροδακινί ήπια ρουζ και θα πρέπει να αποφεύγονται τα μπρονζέ.
Ο γενικός κανόνας είναι να αποφεύγονται το ροζ και το κόκκινο χρώμα στα χείλη, αν έχετε κόκκινα μαλλιά. Ωστόσο, θα πρέπει να πειραματιστείτε και να μάθετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Μπλε και χρυσό με βάση το κόκκινο,σε ορισμένες κοκκινομάλλες προσθέτουν...χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου